Hjelp-filen, eller:
OSS - Ofte Stilte Spørsmål

Hvordan kan jeg få lagt bokmerke på en bestemt side?
adrenaline.no benytter seg av såkalt ramme-teknologi, og hvis du bruker "Legg til bokmerke" vil du da bestandig bare få forsiden. Trikset for å komme utenom dette er å velge "Åpne i nytt vindu". På PC gjør du dette ved å trykke høyre mustast på den linken du skal legge bokmerke på, og så velge "Åpne i nytt vindu". Du kan også bare holde skift-tasten nede mens du trykker på pekeren.

Hvordan skriver jeg ut en bestemt side?
Det enkleste er å bruke metoden over - slik at det bare er en side som skal skrives ut.

Hvordan kan jeg få nyhetsbrevet "adrenalinenytt"?
Send en e-post til adrenalin@adrenaline.no så setter vi deg på lista!

Hvordan kan jeg få publisert min reiseskildring på adrenaline.no?
Ta kontakt, så snakker vi om saken... Hovedsakelig skal adrenaline.no inneholde reiseskildringer og annen informasjon innenfor klatring, padling, sykling og vandring. Da dette er et hobbyprosjekt, vil det ikke bli gitt noe honorarer eller lignende. Den eneste belønningen består i å dele med andre. Men, delt glede er som kjent dobbelt glede!

Arrangerer adrenaline.no turer?
adrenaline.no er som nevnt over kun et hobbyprosjekt. Derfor har vi ikke kapasitet til å arrangere for eksempel turer. Vi håper likevel at den informasjonen og tipsene du finner her på adrenaline.no vil gjøre at du selv legger ut på tur!
Oppdatering 2008: Innehaveren av adrenaline.no har nå startet opp med kursvirksomhet innenfor padling, og i den forbindelse kan han også leies inn til turer. Ta en titt på padlofil.no for mer info.

Kan dere legge inn en peker til siden min?
Send oss linken, så skal vi vurdere den!

Dette er de spørsmålene vi har fått foreløpig på adrenaline.no. Hvis du ikke fant svaret på det du lurer på her, så sender du oss en e-post!


Denne siden ble lagt ut på adrenaline.no 04.02.2001, og sist oppdatert 04.02.2001.

Kontaktinfo:
adrenaline.no
v/Lars Verket
Tors gate 27A
4631 KRISTIANSAND
E-post: adrenalin@adrenaline.no