Bud

AtlanterhavsveienMila ut til hovedveien fra Lysø camping går greit. Aner at jeg vil få medvind i dag, og det stemmer! Det er ganske enkelt å se av gjennomsnittshastigheten også….

Jeg fyker av gårde i et storslagent landskap. Atlanterhavsveien gjør inntrykk! Jeg har kjørt andre veien med buss for en del år tilbake, men det er noe helt annet på sykkel! Veien er jo et funn for gode motiver med kameraet. Veldig enkelt å tegne perspektiv i bildene, med veien som slynger seg innover i bildet.

Dagens reiserute:
Lysø camping - Bud camping

Dagens data:
Distanse: 51,08 km
Tid: 2:34
Gj.sn.fart: 19,7 km/h

På veien ryker jeg ei eike, og har litt kast i bakhjulet. Ikke bra. Det skal nemlig vise seg at å skifte eike er ingen enkel operasjon her ute i havgapet.

Orkan-steinenSlår leir på Bud camping. Ser meg rundt. Bud har nemlig vært et viktig sentrum for en tid siden. I dag er det ganske stille her. Blir imponert av "orkan-steinen" som ligger på den ene moloen (se bilde). Det er en stein som er kastet opp der i skikkelig uvær. Her snakker vi om krefter!

Spiser på et gatekjøkken. Begynner virkelig å få den gode "loffe"-følelsen. Legger om reiseruta litt, og vil prøve meg på ca 5 mil i morgen - frem til Gossen. Så tar jeg alle øyene på tvers, og er i Fjørtoft på fredag.

Neste dag.

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11
Dag 12
Dag 13
Dag 14

Forsiden