Tur/retur Rundøy

Tidlig om morgenen i TorvikSov relativt godt i sofaen på MS Nordlys, selv om det "rugget" en del. Faktisk rugget det så mye at jeg våknet noen ganger av at glass falt fra bordene. Stadt-landet er ingen spøk…

Gikk av i Torvik (bildet til høyre), og syklet til Herøy hotel i grått vær og regn. Sov et par timer før jeg la ut på tur.

På vei ut til Rundøy måtte jeg plutselig inn i en tunnel på nesten en kilometer. Heldigvis var det lys, men litt skummelt for det. Jeg tok fart, og det gikk bra. Etter denne opplevelsen har jeg ikke hatt så hjertebank for tunneler. Merker likevel at lange mørke ikke er så moro...

Dagens reiserute:
Torvik - Fosnavåg - Rundøy - Fosnavåg

Dagens data:
Distanse: 50,63 km
Tid 2:38
Gj.sn.fart: 19,1 km/h

Broen ut til RundøyTuren ble preget av utrolig mye vær. Jeg hadde sol, vindstille, stiv kuling, sludd og haglebyger. Bildet til høyre viser litt av den lange broen/moloen ut til Rundøy. Etter en slik opplevelse gjør det godt med en varm dusj og snop (eller sikringskost som Stein P. kaller det…).

Sløving på senga med landskamp mellom Norge og Itala, som ender 1-0.

Middagen var skikkelig kul. Kelneren bare spurte hva jeg ville ha, og disket opp med pepperstek og fløtegratinerte poteter. Billig var det også!

Det blir en tidlig kveld. Avgang i morgen tidlig med hurtigruta videre er klokken 8, og jeg må dra herfra litt over 7.

Neste dag.

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11
Dag 12
Dag 13
Dag 14

Forsiden