Solastrand

Våknet av regn klokka seks, og det holdt på frem til klokken ni. Teltet var derfor veldig vått. Selvfølgelig var det helt tørt inni - Hilleberg ruler! ;-) Det skulle vise seg litt senere at dette teltet tåler svært mye nedbør…

BrusandenGikk en tur på Brusanden (se bilde), mens jeg ventet på at teltet skulle tørke litt. Jeg blir bestandig så avslappet og rolig av bølger som slår mot sanden. Lyset som er helt spesielt her på Jæren. Det er liksom mye mer himmel og horisont enn jeg er vant til. Et par timer her kan sammenlignes med en skikkelig batterioppladning.

Ved avgang finner jeg feil ved bagasjebæreren. Jeg har mistet en skrue, og bæreren tar inn på ene siden av bakhjulet. Finner en "metalldings" jeg stikker inn så lenge. Tar det rolig de første kilometrene, og får fikset en ny skrue på S-laget på Varhaug.

Utsyn - JærenJeg følger rv 44 hele veien, ikke Nordsjøveien. Det er mye vær, og regntøyet må av og på et par ganger. Mye værforandring skaper artig lys, så selv om det til tider er vått - er det fint likevel.

Dessuten er det et fantastisk utsyn flere steder langs veien (se bildet til høyre). Nye strender åpner seg foran meg stadig vekk. Jæren er et flott sted - nesten like flott som Kristiansand…. ;-)

Dagens reiserute:
Brusanden camping - Varhaug - Sola camping

Dagens data:
Distanse: 55,77 km
Tid: 2:56
Gj.sn.fart: 18,9 km/h

RekebuKommer frem til Sola camping på ettermiddagen, og spiser spagetti på boks. Har vært her mange ganger før, og bruker kvelden til å gå tur/retur Solastrand. Det er sånn passe langt. Nesten 5 kilometer. Massevis av tid til å tenke. Var også innom Rekebu (hytta til Juvente). Det gjør vondt å se på hvordan den forfaller. Men, hva kan en gjøre? Hytta er jo en kjemperessurs, men det er jo snart ingen som tilfredsstiller kravene til medlemskap i Juvente lenger. Det er synd. Men, det er snart vanskeligere å ligge unna alkohol, enn (her kan du stort sett fylle inn hva du vil).

Under spaserturen tenker jeg over livets store spørsmål, men kommer vel ikke så mye videre enn ellers. Føler likevel at jer er inne i en god stemning. Føler meg ikke ensom, og tenker positivt. Mangelen på skrue om morgenen tok jeg helt rolig - ikke noe stress.

Leser videre i Kjærstad på kvelden. Ikke det helt store, men greit nok.

Neste dag.

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11
Dag 12
Dag 13
Dag 14

Forsiden