Vestlandske hovedvei

Vestlandske hovedveiEtter gårsdagen var jeg faktisk litt sår i rumpa. Det er ganske sjelden jeg er utsatt for dette, men tyder vel på at jeg ikke er i all verdens form. Denne dagen tar jeg av fra hovedveiene, og sykler det oppmerkede Nordsjøveien.

Det er svært vakkert etter denne strekningen. Jeg vil spesielt fremheve Vestlandske hovedvei (se bildet til høyre). Riktignok har de danske ingeniørene som stod bak veien godtatt harde stigninger, faktisk helt opp i 20%, men naturopplevelsen gir lår fulle av melkesyre ny kraft.

Ved denne veien var det også massevis av flotte klipper. Hvis jeg kommer forbi her igjen blir svasko og crashpad med på ferden! Dette må jo være et eldorado for buldring også?

Dagens reiserute:
Tengs - Brusanden, via Nordsjøveien

Dagens data:
Disanset: 24,17 km
Tid: 2:04
Gj.sn.fart: 11,5 km/h

Naturopplevelsen og Vestlandske hovedvei fører til svært godt humør da jeg ankommer Brusanden camping. Humøret blir ikke mindre da innehaveren kjente meg igjen fra i fjor. Da hadde jeg en litt selsom opplevelse her. Var nemlig i bryllupet til en kompis. Jeg har bil med dobbeltseng (en caravelle uten bakseter), og bruker denne på en del turer. Den helgen lå jeg på campingplassen to netter, men kom hver gang så sent inn at alt var stengt. Ærlig er jeg, og innehaveren var ganske overrasket da jeg kom inn søndag morgen og skulle betale for de to nettene som hadde gått…. Han slo til og med av litt! ;-)

BrusandenDagen ble også preget av hyggelige SMS-meldinger. Jeg snakker svært sjelden i mobil på turene mine, men SMS er lov. Det tømmer jeg som regel en gang om dagen. Den første var fra eks-kjæresten min. Hun har fått kjempekarakter på hovedfaget sitt i statsvitenskap. Det var en skikkelig gladmelding. Den andre meldingen var fra broderen, med beskjed om at adrenaline.no nå er registrert hos NORID. (Så gikk det litt over et halvt år før adrenaline.no ble offisielt lansert 22.1.2001).

På ettermiddagen fikk jeg besøk av Synnøve, etter at jeg hadde fortært Bjellands fiskeboller til middag. Vi går nesten over hele Brusanden (se bilde over). Hyggelig med litt selskap etter to dager på sykkelsetet. Traff Synnøve for første gang under det omtalte bryllupet i fjor.

Neste dag.

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11
Dag 12
Dag 13
Dag 14

Forsiden