Hjemreisen

SoloppgangDen flotte soloppgangen avsluttet forrige dag, og begynte denne. Slik fikk jeg bilde både fra det første minuttet av bryllupsdagen til Stein og Elisabeth, og soloppgangen på den første dagen i deres nye liv. Dessuten fikk jeg signert gjesteboka på toppen av Æa-fjellet for tredje gang - hat-trick!

Dagens reiserute:
Fjørtoft - Oslo - Kristiansand (minibuss og bil)

Dagens data:
Langt - veldig langt...

Etter en solid frokost ble jeg puttet inn i en minibuss til Oslo. Det ble svært langt, og ikke mindre slitsomt av at vi dro direkte fra Oslo til Kristiansand med privatbil etterpå. Anbefales ikke!

Tang på sandstrandLikevel - de siste 14 dagene har vært fulle av opplevelser! Inntrykkene er mange, og jeg merker at Jæren nok en gang har gjort sterkt inntrykk. Lyset, atmosfæren, horisontlinjen og all sanden gjør noe med meg. På bildet til høyre ses litt tang som er skyldt på land. Der ligger den og glinser i sola, mens sanda er helt finslipt av bølgene. Føler meg litt sånn selv også. Fine dager på sykkelsetet blir avsluttet med en buss/biltur tilbake til sivilisasjonens mas og krav. Akkurat på samme måte som tanga har blitt slitt av, og skylles på land av bølgene. Men, i motsetning til tanga - det kommer nye turmuligheter, nye sjanser!

Tilbake til forsiden.

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11
Dag 12
Dag 13
Dag 14

Forsiden