Bryllupet

Stolt farJeg fikk dress av noen som kom med buss i går, og det er litt rart med helt nye og fine klær. Ei uke i svette sykkelklær gir en helt egen atmosfære. Men, det er jo greit med litt avveksling.

I kirka er det en stolt far som leier Elisabeth fram til alteret (bildet). Seremonien går etter boka, og vi gjør oss klar for festen. Her er det innbudt over 100 gjester, og halvparten er venner av paret.

MoNo er toastmaster, og latteren sitter løst rundt bordene… Brugdommens tale blir fremført på storskjem med Powerpoint. Det har jeg aldri opplevd før, og hvem skulle tro at det skjedde her: "Ytterst på den nøgne ø…" Middagen smakte fortreffelig, og stemningen tok helt av da brødrene Lorentzen entrer scenen.

Dagens reiserute:
Bare på Fjørtoft i dag også - skjønt det er ikke bare, bare...

Dagens data:
Apostlenes hester de eneste som er i bruk denne dagen også.

Salmevers på Æa-fjellBrugdommen viste ukjente vokalistsider ved seg selv i løpet av kvelden. Innlevelsen var stor, og bruden lettere sjokkert…

Festen gikk ut i de små timer, og det er ikke lett å legge seg etter noe slikt. Derfor bestemmer jeg meg for en nattlig utflukt til Æa-fjellet igjen. Himmelen blir mer og mer rød ettersom jeg nærmer meg toppen. Etter noen bilder på toppen kommer plutselig sola opp i horisonten. Det er en fantastisk følelse. Akkurat som den har ventet på meg. Jeg blir stående bredbeint på toppen i den lette vinden, og se på at solen kommer opp fra horisonten. Inskripsjonen i ei plate på toppen (bildet) blir veldig mektig akkompagnert av denne soloppgangen:
"Kom la oss juble for herren,
han som har jordens dyp i sin hånd
og fjellenes høyde i eie".

Neste dag.

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6
Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11
Dag 12
Dag 13
Dag 14

Forsiden