Anmeldelse
Kayaking the Aleutians

Justine Curgenven har gjort det igjen! En ny padlefilm ble lansert i februar 2015, og vi har fått tatt en sniktigg. Denne gangen hjelper hun Sarah Outen på hennes vei rundt jorda med egen kraft. Etter å ha gitt tapt for Stillehavet i robot, ringer hun Justine for å få følge langs øyrekka mellom Sibir og Alaska. Et av verdens mest ugjestmilde havområder.

Av Lars Verket

Justine Curgenven har nå etablert seg som THE filmmaker når det kommer til havkajakk. Hun har tidligere laget flere ekspedisjonsfilmer, men denne er veldig spesiell. Både fordi den foregår i et svært øde område med mye vær, og fordi Srah Outen ikke er noen erfaren havpadler. Det gjør at alle beslutningene (i alle fall de alvorlige) havner på Justine sine skuldre. De er ute i over 100 dager, og det må ha vært en psykisk kraftanstrengelse.

Filmen byr på humor og latter, flott padling, mye vær og et helt enormt dyreliv. Jeg har allerede rukket å se filmen to ganger, og den kan helt klart anbefales. Den kom for salg hos Justine 10. februar, og er antagelig på vei til butikker i Norge allerede. Selv om det enkleste er å bestille filmen direkte fra henne.

Ryktene vil også ha det til at Justine kommer til Oslo i mai - så da er det mulig å få DVDen signer også! Følg med!

Blå linje
Denne anmeldelsen ble skrevet 24. februar 2015 og publisert på adrenaline.no.

Linker
Justine Curgenven har et eget filmselskap som hun kaller CackleTV.

Her finner du en egen side om filmen Kayaking the Aleutians