Bokanmeldse: Litt tilfeldig kom vi over boken til Per Momrak og Øystein Vegge. De jobber på Nordfjord Folkehøgskule, og har begått en utrolig flott kokebok på eget forlag. Her er det både tips til hvordan du skal lage maten, og mange gode oppskrifter. Fotoene i boka er i en klasse for seg, og er tatt av den prisbelønte fotografen Ellen Lande Gossner. Dette er et "must have"! Av Lars
Så går de over til å se på middager, bakst og desserter. Egentlig det du trenger på tur! Vi lot oss virkelig friste, og gleder oss til å prøve ut oppskriften på blant annet "Baconfylt ørret", "Kebab" og "Sjokoladefondant i appelsin". Boka er kvadratisk og leveres med stive permer. Dermed er den liten og grei å ha med i sekken. Design og foto gjør den til en fryd for øyet, og den egner seg også godt for å hente inspirasjon i sofaen! Det er skikkelig gøy at to fyrer med så mye erfaring vil dele dette med oss andre! Denne boka fortjener virkelig å bli lest! Anbefales på det varmeste! Hvis det kommer en oppfølger, så ønsker vi oss litt mer om hva som kan spises i naturen. Hva med tangsupper, urter osv?
|
Per Momrak og Øystein Vegge (2009) Mat i det fri ISBN 978-82-303-1438-8 Web: www.matidetfri.no Boka koster 300,- + porto, og det er rabatt ved kjøp av flere. Her bør andre folkehøgskuler og friluftslivsstudier ved universiteter og høgskoler slå til! :) |