Panoramaer fra feltarbeid i mai

Her er noen av panoramaene fra feltarbeidet 5.-8. mai. Da ble jeg satt ut i Vallesverdfjorden, og endte til slutt opp i Grimstad.

Sokken, Lillesand

Sokken, Lillesand

Sokken, Lillesand

Sokken, Lillesand

De fire første panoramaene er atter fra Sokken på Auesøy. Jeg skriver Lillesand i billedtekstene her, men den tilhører Grimstad kommune. Men, den er helt klart lettest å nå fra Lillesand. Strekket NØ for Homborsund fyr kan være seriøst med vind fra Øst og SØ.

Stakksholmene, Lillesand

Stakksholmene, Lillesand

Stakksholmene ligger ytterst i Vallesverdfjorden i Lillesand kommune. Herfra er det kort vei ut i Blindleia. Jeg har merket av tre steder på Stakksholmene, og stedet på bildene er det med mest plass. Inne i skogen bak teltet får man fint opp 4-6 telt til... Et nydelig sted.

Stangholmen, Grimstad

Stangholmen, Grimstad

Helt syd i øyrekken utenfor Grimstad befinner Stangholmen lykt seg. Den ligger på øya til venstre i bildet over (den mørke). Her er det et friområde med toalett og en liten grønn slette (til venstre det også, på den øya jeg står på). Et utrolig fint sted dette også!

Alle panoramaene på denne siden er satt sammen av minst 3 bilder. De største er sammensatt av opptil 10 bilder i 12mpixel. De kan derfor printes ut i stort format! Er det et bilde som kunne passet i kantina på jobb? Ta i så fall kontakt! ;-)