Panoramaer fra feltarbeid i april

Her er noen av panoramaene fra feltarbeidet 20.-24. april. Vi begynner med siste overnatting. Denne ble foretatt på Kjeholmen, som ligger mellom Skauerøya og Saltholmen fyr i Lillesand kommune. Et fantastisk flott sted:

Så forflytter vi oss til Homborsund fyr, i Grimstad kommune. Der var jeg to netter, og sånt blir det jo bilder av... Har også noen med fullmåne, men det er ikke panoramaer. Her er et utvalg:

På vei hjem var jeg innom Nødingen. Denne øya ligger ytterst i havet utenfor Brekkestø, og altså i Lillesand kommune. Her er det en liten gresslette, og sjømerket på denne øya har form av et kors. Det kan såvidt skimtes i skyggen til høyre:

Jeg var også innom et annet fyr på denne turen. Det var Saltholmen fyr, og det ligger rett utenfor Lillesand sentrum. Fyret drives og eies av Lillesand Seilforening, og var et utrolig koselig sted:

Første natten i telt tilbrakte jeg på Auesø. Øya ligger helt vest i Grimstad kommune, men nås enkleste fra Lillesand sentrum. Dette er en perle som jeg stadig kommer tilbake til. Bildene er fra Sokken, helt ytterst på Auesø:

Alle panoramaene på denne siden er satt sammen av minst 3 bilder. De største er sammensatt av opptil 10 bilder i 12mpixel. De kan derfor printes ut i stort format! Er det et bilde som kunne passet i kantina på jobb? Ta i så fall kontakt! ;-)