Dag 18:
Snarvei med DFDS hjem igjen

Men morgenen kom, og vi pakket ned og fylte kajakkene våre igjen. Trillet inn med trallene våre og stilte oss i kø sammen med biler og motorsykler.

Ingen spurte oss om trallene der vi sto og ventet på å slippe inn på båten.

Rullet etter hvert de stolte farkostene våre inn, og bandt de godt fast før vi gikk opp og fant oss et sted å være.

Dagens reiserute:
Gøteborg - Kristiansand

Nå var turen så definitivt over. Det var tilbake til daglige rutiner, og om ikke lenge skulle man begynne å jobbe dagen lang også. Og at vi var tilbake i sivilisasjonen blei vi helt sikre på da pappa, storsinnet som han er, skulle spandere kaffe på meg, og etter en stund kom han tilbake og sa at han måtte låne penger for å betale for kaffen.

"Så mye" sa han og viste håndflaten sin som holdt 34 kroner.

"Åssen kaffe er detta da" sa jeg mens jeg bladde opp.

Dagens kart:
Det tok kapteinen på ferga seg av.

Padlet distanse/tid:
Antall kilometer: 0, men en hel haug med ferge...

Leirplass:
Hjemme igjen....

Tankene gikk fort tilbake til dagen før, der vi satt i grasset på Lyngholmen og drakk fra trekoppene våre den deiligste pulverkaffe og syntes at det var den beste av alle kaffekopper vi hadde drukket.

Kaffen vi fikk for 34 kroner var riktignok fra langt vekk herfra, og skulle sikkert smake veldig godt, men den kan aldri måle seg med kaffen på Lyngholmen.

Vi var tilbake i sivilisasjonen. Stedet der vi ikke er rike og ønsker oss penger som Røkke, men kanskje det egentlig er vi som er rike. Som kan gjøre slike ting som det jeg og pappa hadde gjort denne sommeren?

Vel fremme i Kristiansand kom det første og siste spørsmålet om trallene våre "Det var noen kjekke traller. Har dere lagd dem selv?"

Til forsiden av ekspedisjonen.

Innledning
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6, 7 og 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11
Dag 12
Dag 13
Dag 14
Dag 15
Dag 16
Dag 17
Dag 18