Dag 11:
Hviledag

Meningen med denne dagen var å få oss en tur ut til Väderöene og traske litt rundt der, men slik ville det seg ikke. Det var ikke dårlig vær, det var egentlig perfekt vær, men det blåste noe hinnsides, så vi bestemte oss for å droppe ekspedisjonen, og heller kose oss i le av vinden på Långeskär.

Og hvilken dag det ble.

Dagens reiserute:
Långeskär

Vi tok etter sen og lang frokost med oss fiskestengene til sydspissen av øya, og krabbet ned til et lite platå over havet. Det skulle være dypt utafor, og alt lå til rette for fiskelykke. Men fisken uteble. Vi flyttet oss bortover på sydsiden, og endte til slutt opp i et svart felt i fjellet. Her var det helt vindstille og med en steikende sol ble det herlig varmt, og etter en stund datt det på den ene fine torsken etter den andre.

Vi endte opp med masse fisk som vi kokte til en tidlig middag. Satt bare og momset den kokte fisken, mens vinden blåste over oss og solen skinte på oss.

Dagens kart:
Trenger vel ikke kart for å fiske!

Padlet distanse/tid:
Antall kilometer: 0

Leirplass:
Långeskär

Atskillige sider i bøkene våre ble lest, og nesten like mange kopper med Ögon Blikk kakao ble drukket ut av trekoppene våre.

Tror begge var meget fornøyd med dagen når vi la oss, selv om ikke et eneste padletak ble tatt.

Til og med toalettet på Längeskär var perfekt. Håper dere tåler denne beskrivelsen: Nede i en kløft i fjellet, med havet slående innover steinene var det en perfekt stein som var høy, smal og den var flat på toppen. Her satte vi oss ned og gjorde vårt fornødne mens solen badet i det røde havet. Har aldri fått så mye ut av en dotur som på kvelden 20. juli år 2000.

Neste dag.

Innledning
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5
Dag 6, 7 og 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11
Dag 12
Dag 13
Dag 14
Dag 15
Dag 16
Dag 17
Dag 18